Χρυσοκέφαλος!

Με ένα τρόπο που δεν συνηθίζει, δηλαδή με κεφαλιά, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε το «χρυσό» γκολ, που έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.


Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο» που τους διατηρεί στην τρίτη θέση της Σούπερ Λίγκας απέναντι στους Αρκάδες, οι οποίοι στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος.



Το παιχνίδι, χωρίς να είναι εντυπωσιακό, είχε αρκετά καλό ρυθμό και πολλές μονομαχίες που κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου που γέμισε την Τούμπα. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα, ψάχνοντας το γκολ με σύνεση και έχοντας στο μυαλό τους πως ο αντίπαλός τους ήταν μια ομάδα που έχει κάνει αρκετές… κηδείες εκτός έδρας.

Μη έχοντας την ευκαιρία να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης έδειξαν καλά στοιχεία σε ότι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους και από τη στιγμή που δέχτηκαν το γκολ. Η δύναμη του «Δικεφάλου του Βορρά» στα στημένα με το μαγικό πόδι του Γκαρσία είναι γνωστή, πολύ περισσότερο από την εκτελεστική δεινότητα του Σαλπιγγίδη με το κεφάλι. Ο βραχύσωμος φορ κατάφερε να πετύχει το γκολ που έμελε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό διάστημα από την έναρξη του δευτέρου μέρους και μέχρι το 60’, όταν και κατάφεραν να φτάσουν σε εφτά τελικές προσπάθειες, χωρίς να πετύχουν και κάποιο γκολ που θα «έδενε» τη νίκη.

Μοιραία, το επιθετικό τους κρεσέντο κόπασε, είπαμε οι φιλοξενούμενοι την έχουν την αντεπίθεση, αλλά φαίνεται ότι είχαν αφήσει το καλό τους πρόσωπο στα αποδυτήρια και ο Βαγγέλης Βλάχος δεν βρήκε τις απαντήσεις που ήθελε από τον πάγκο της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια μεστή συνολικά παρουσία και στηρίχθηκε στην ομαδική προσπάθεια όλων, ενώ από τον Αστέρα Τρίπολης ξεχώρισε ο νεαρός Φορτούνης, τον οποίο –ειδικά στο δεύτερο μέρος- μόνο με φάουλ και ορισμένα ιδιαίτερα σκληρά είναι η αλήθεια, μπορούσαν να σταματήσουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
sportfm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ