ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πατρών - Κορίνθου


Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών στο ύψος του Κόμβου Ακράτας. Όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία «Ολυμπία Οδός», οι ρυθμίσεις αφορούν στο τμήμα από...
...ΧΘ:146+400 έως ΧΘ:150+400 την περίοδο από 24/02/2011 έως και 31/07/2011, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες κατασκευής τεχνικών του ανισόπεδου κόμβου Ακράτας και του δεξιού κλάδου του νέου αυτοκινητόδρομου, από τον αρμόδιο κατασκευαστή (J&P AVAX, μέλος της κοινοπραξίας Άπιον Κλέος).

Ειδικότερα, στην περιοχή των ρυθμίσεων θα υλοποιηθεί στένωση του διαθέσιμου οδοστρώματος της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών κατά τρόπο ώστε να διατίθεται μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με πλάτος 3,80 μ., προκειμένου να καταληφθεί το εναπομείναν τμήμα του υπάρχοντος οδοστρώματος και να μεταβληθεί σε εργοταξιακό χώρο, πλήρως διαχωρισμένο από την κυκλοφορία με στηθαία ασφαλείας.

Η εν λόγω ρύθμιση θα αποτελέσει μία ενιαία ρύθμιση με τις υφιστάμενες ρυθμίσεις για την κατασκευή του ημιστεγάστρου της Αιγείρας και της γέφυρας του ποταμού Κράθη (από ΧΘ:145+900 έως ΧΘ:150+900), ανάντη και κατάντη αυτής.

Η «Ολυμπία Οδός» ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς την σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: