Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Το διαδίκτυο ενάντια στον εμπαιγμό της Ηλείας


Δυναμώνει ο κριτικός λόγος του διαδικτύου ενάντια στην αδράνεια και την καθυστέρηση που παρατηρείται στην Ηλεία, ως προς τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που παραμένουν ανίσχυρες και ισχνές.
Με ένα ιδιαίτερα καυστικό άρθρο το portal www.iliaoikonomia.gr κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την απώλεια μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο νομό εξαιτίας κυρίως των χειρισμών που γίνονται από πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Θέματα όπως το φυσικό αέριο, το εργοστάσιο απορριμμάτων, το αεροδρόμιο, η «Ολυμπία οδός», τα λιμάνια κ.α. βρίσκονται σε στασιμότητα ενώ οι αρμόδιοι φαίνεται να ενδιαφέρονται απλά και μόνο για την προσωπική προβολή τους, κάνοντας κινήσεις επικοινωνιακού μάρκετινγκ του δικού τους προφίλ.

Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του οικονομολόγου – μελετητή Γιάννη Αγγελίδη εδώ.

Πρόκειται για μια ακόμη δυνατή φωνή που μπορεί να φτάσει, χωρίς «φιλτραρίσματα» και «στρογγυλέματα», σε κέντρα λήψης αποφάσεων τα οποία επιμένουν να αφήνουν την Ηλεία έξω από την ανάπτυξη.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...