Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Είχε μισθό 750 ευρώ, πλήρωσε 1.200 από την τσέπη του για αλεξίσφαιρο, κράνος και εξοπλισμό


Μια μόνο φράση περιγράφει τις συνθήκες...



κάτω από τις οποίες δρουν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΔΙ.ΑΣ.. “τους στέλνουν γυμνούς στο θάνατο” Αυτό περιγράφει ο Θέμης Μπαλλής που έχει κατάστημα στο Μοναστηράκι.

Εκεί είχαν πάει και τα δύο παλικάρια της ΔΙ.ΑΣ. για να ψωνίσουν με χρήματα απ' το υστέρημά τους τα σωστά “εργαλεία” για τη δουλειά τους. Όπως λέει στην εφημερίδα “Τα Νέα” πριν ενάμιση χρόνο έγινε πελάτης του ο Γιώργος Σκυλογάννης.

Ο 22χρονος κατάλαβε αμέσως μόλις ανέλαβε υπηρεσία ότι πρέπει να ... πετάξει ό,τι του είχε δώσει η υπηρεσία. Για να προστατέψει τη ζωή του αναγκάστηκε να αγοράσει νέο αλεξίσφαιρο καθώς το υπηρεσιακό ζυγίζει 4,5 κιλά και δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση για μοτοσικλετιστές.

Επίσης το αλεξίσφαιρο της υπηρεσίας δεν “αντέχει” πλήγματα από δυνατά όπλα. Ο Γιώργος πλήρωσε άλλα 50 ευρώ για χειροπέδες και 80 ευρώ για έναν φακό.
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...