Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στόχοι... made in Greece!


http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2011_03/759427.jpgΜετά τη φιέστα του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΚ… σειρά παίρνει η υπόθεση «ελληνοποίησης» των Πειραιωτών, με αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν σε συλλόγους της Superleague αλλά και του εξωτερικού.
 
Οι άνθρωποι του Θρύλου «τσεκάρουν» συνεχώς την ελληνική αγορά και έχουν κατασταλάξει στο ποιοι ποδοσφαιριστές μπόρουν να βοηθήσουν την ομάδα στους στόχους της.

Όπως αναφέρει λοιπόν το Goal, στους πρώτους στόχους των Πειραιωτών βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος αρέσει τόσο στον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες έχουν στις πρώτες θέσεις της λίστας τους, τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού και του Ανδρέα Τάτου του Ατρομήτου.

Τέλος υπάρχουν και οι περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, με κορυφαία αυτή του Βαγγέλη Μόρα.



24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...