Αθώοι 25 για τραυματισμούς ανήλικης στο ΚΕΠΕΠ


Εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδος υπόθεση που αφορούσε τους τραυματισμούς 5χρονης τροφίμου του ιδρύματος (το Σεπτέμβριο του 2005 και τον Μάρτιο του 2006), για την οποία κατηγορούντο...
... 23 εργαζόμενοι του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, ο τότε διοικητής και μια γιατρός.
Οι κατηγορούμενοι, για τους οποίους είχε σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια παρά υποχρέου και για παράβαση καθήκοντος, αθωώθηκαν όλοι τους αφού μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία το Δικαστήριο αποφάσισε πως δεν υπήρξε αμέλεια από μέρους τους ή εγκληματική πράξη εις βάρος της τροφίμου. Αθωωτική ήταν και η εισήγηση της Εισαγγελέως της έδρας.

Την υπεράσπιση των κατηγορουμένων είχαν αναλάβει οι δικηγόροι Κλεονίκη Γκουβίτσα, Άγγελος Αντωνόπουλος, Αβραάμ Αβραμίδης, Σπύρος Γιαννακόπουλος και Μιχάλης Τζιμόπουλος.
Εμείς στο iliatora.gr ευελπιστούμε η τρόφιμος του ΚΕΠΕΠ που είχε τότε τραυματιστεί (κατάγματα στο πόδι), η 11χρονη σήμερα Δανάη, να μην εξακολουθήσει να παραμένει δεμένη με ιμάντες, όπως συμβαίνει τα τελευταία 5 χρόνια μετά από πρόταση και απόφαση υπηρετών του Ιπποκράτη για εφαρμογή της συγκεκριμένης πρακτικής, πρακτικής που καταδίκασε στο πόρισμα του και ο Συνήγορος του Πολίτη.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ