Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το τροχαίο ήταν σκηνοθετημένο

Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή των Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου

Την ενοχή του Κώστα Κεντέρη και της Κατερίνας Θάνου, όπως και του προπονητή τους Χρηστού Τζέκου για το τροχαίο που φέρονται να είχαν την παραμονή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας ζήτησε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το περίφημο τροχαίο ήταν σκηνοθετημένο και ισχυρισμός τους περί τροχαίου ήταν αβάσιμος και ψευδής. «Από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι έγινε τροχαίο. Η Τροχαία δε βρήκε κανένα ίχνος για τροχαίο ούτε θραύσματα στο χώρο που έγινε η αυτοψία» τόνισε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας στην αγόρευση του.

Σε ό,τι αφορά τη νοσηλεία τους στο ΚΑΤ (είπε ότι δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο ότι είχαν υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις απαγορευμένες ουσίες με εφεδρίνη και στεροειδή ανδρογόνα που είχαν βρεθεί στην αποθήκη του Τζέκου) ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε να αναγνωριστούν ελαφρυντικά στους δυο αθλητές λόγω της ψυχικής εξάρτησης που είχαν από τον προπονητή τους, ο οποίος σκηνοθέτησε το τροχαίο και είχε ρόλο πατέρα στις αποφάσεις των αθλητών του.

Αντίθετα για τον Τζέκο πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Υπέρ της ενοχής των γιατρών τάχθηκε ο εισαγγελέας αναγνωρίζοντας ότι τέλεσαν την πράξη της παράβασης καθήκοντος και της άμεσης συνέργειας με το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτιών έχοντας μπροστά τους δυο θρύλους του αθλητισμού.

Τέλος, ενοχή ζήτησε και για τους δυο φερόμενους ως αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου. Η δίκη συνεχίζεται με αγορεύσεις συνηγόρων υπεράσπισης ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες μέρες.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...