Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ατματσίδης: Έχω σοκαριστεί



Απογοητευμένος από τα επεισόδια που στιγμάτισαν τον Τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ατρόμητο ...και την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Ηλίας Ατματσίδης.

Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του «δικέφαλου», ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του Conn-X TV, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του, για όσα διαδραματίστηκαν, κυρίως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, από τον Τάσο Κάκο.
«Δεν μπορούμε να χαρούμε. Δεν είναι οπαδοί αυτοί. Κοιτάξτε πως έγινε ο αγωνιστικός χώρος», ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Ατματσίδη, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια είπε: «Έχω σοκαριστεί με όλα αυτά. Με ποιο δικαίωμα μπήκαν στο γήπεδο; Έπαιζαν μπάλα; Δεν είναι οπαδοί αυτοί».
Ο Ηλίας Ατματσίδης, καταλήγοντας έκανε ανάλυση του Τελικού, τον οποίον χαρακτήρισε ως έναν από τους χειρότερους στην ιστορία του θεσμού:
«Ήταν ένας από τους χειρότερους Τελικούς. Η ΑΕΚ συμμαζεύτηκε όταν μπήκε στον αγώνα ο Παντελής Καφές.
Άλλαξε την εικόνα του αγώνα και πέρασε κάποιες μπαλιές. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Το παιχνίδι περνάει σε δεύτερη μοίρα, με αυτά τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν».


onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...