Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Γαστούνη- Σαγέικα οδηγώντας και... τρέχοντας


Τι μπορεί να συμβεί αν κάποιος σταματήσει στο φούρνο για ψωμί και την ίδια στιγμή κάποιος ψάχνει να βρει τον πιο εύκολο τρόπο για να κάνει μια βόλτα ως τα... Σαγέικα; Μα μια τρελή – τρελή καταδίωξη στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου!

Περίπου στις 10:30 το πρωί ένας 77χρονος σταμάτησε έξω από φούρνο στη Γαστούνη.


Στις μικρές κοινωνίες είθισται σε σύντομες στάσεις  οι οδηγοί να αφήνουν το αυτοκίνητο ξεκλείδωτο και τα κλειδιά στη μίζα. Την ίδια ώρα όμως, ένας "γνωστός και μη εξαιρετέος" στην περιοχή αθίγγανος, 40 ετών, έψαχνε για αυτοκίνητο που να έχει αρκετή βενζίνη για να πάει μια βόλτα στα Σαγέικα.

Το Volkswagen του 77χρονου του ήρθε κουτί, το "καβάλησε" κι έφυγε μαζί με έναν φίλο του, με τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να καταλάβει πόσο στραβή μπορεί να είναι μια μέρα που ξεκινά έτσι...

Ο ηλικιωμένος πήγε αμέσως στην Αστυνομία, ενημέρωσε για το συμβάν και άρχισαν οι αναζητήσεις. Οι άνδρες της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων που περιπολούσαν στην Εθνική οδό, είδαν το αυτοκίνητο να περνά μπροστά τους και ξεκίνησαν καταδίωξη στο 40ο χλμ της Πατρών- Πύργου.

Η καταδίωξη έληξε με τους δράστες να εγκαταλείπουν το αυτοκίνητο στο δρόμο και να χάνονται μέσα στα χωράφια, προς τον καταυλισμό των Σαγεΐκων. Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του στη Γαστούνη.

Σε άλλες περιπτώσεις κλοπών, στην Αμαλιάδα άγνωστοι "μπούκαραν" σε διώροφη κατοικία και σε συρτάρι κομοδίνου βρήκαν μικρό θησαυρό. Χρυσαφικά αξίας δέκα χιλιάδων ευρώ έκαναν φτερά, αλλά δεν ήταν τα μόνα... Στο δεύτερο υπνοδωμάτιο οι κλέφτες βρήκαν 4.000 ευρώ, μια πιστωτική, μια φωτογραφική μηχανή αξίας 150 ευρώ και μια βιντεοκάμερα, αξίας 300 ευρώ.

Στον Πύργο, μια γυναίκα άφησε το αυτοκίνητό της έξω από το δημοτικό στάδιο της πόλης, ξεκλείδωτο και με την τσάντα της μέσα. Δύο κινητά τηλέφωνα, το πορτοφόλι της με εξήντα ευρώ, κλειδιά, γυαλιά και βιβλιάρια "έφυγαν" μαζί με την τσάντα.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...