Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ


Σας ενημερώνουμε ότι το υλικό για την έκδοση της εφημερίδας μας :
ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 
ΤΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ...ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ 
 
Δώθηκε προς εκτύπωση και είναι  Ε  Τ  Ο  Ι  Μ  Η  !!!!.
 
 
 
Χωρίς να υπάρχει θέμα που αφορά τον σύλλογο εκτός από τα πεπραγμένα και ότι είναι επιτρεπτό και νόμιμο όσο ήταν σε συνεργασία με τον σύλλογο.
 
Η πολύχρωμη και γεμάτη διαφημίσεις με τις επιχειρήσεις  των συχωριανών μας εφημερίδα μας πιστεύουμε σαν πρώτη έκδοση να σας συγκινήσει .είναι μια προσεγμένη δουλειά ,προς όφελος του χωριού μας και τον συχωριανών μας .
 
Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν και το μέλλον του χωριού μας ,θα σας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω και όσο αναφορά το παρών υπάρχουν αρκετά και ενδιαφέροντα θέματα που αναφέρονται στην επικαιρότητα.

  Πολλοί φίλοι ,μας ενημέρωσαν και μας έδωσαν υλικό εκφράζοντας την επιθυμία τους να διαφημιστούν στην εφημερίδα μας .

Αν κάποιος επιθυμεί να διαφημιστεί η επιχείρησή του τον ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει τέτοια εκδοχή στην επόμενη έκδοση Μαίου .

Η εφημερίδα θα είναι έτοιμη την αύριο Πέμπτη  14/4/11 και η διανομή της θα γίνει στο χωριό μας το Νεοχώρι  από Την ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ έως και ΔΕΥΤΈΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 
αλλά και όσοι δεν είναι στο χωριό την Μεγάλη Εβδομάδα και επιθυμούν να γίνουν συνδρομητές, θα αποστέλλεται στο χώρο τους και στον τόπο κατοικίας τους ταχυδρομικώς.

neohorikillinis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...