Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Κουμπάροι πιάστηκαν στα πράσα από τη σύζυγο του ενός!



Μπορεί να έχουμε Μεγάλη Βδομάδα και να θρηνούμε για τα Πάθη του Χριστού αλλά κάποιοι άλλοι έχουν...
 τα δικά τους πάθη για οποία κάθε άλλο παρά θρηνούν! 
 
 
 
Ο λόγος για δύο κουμπάρους (άνδρες) οι οποίοι  πιάστηκαν στα πράσα από τη σύζυγο του ενός! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κουμπάρος είχε μόλις φθάσει από το εξωτερικό και πήγε κρατώντας μία λαμπάδα (προφανώς για «ξεκάρφωμα») σε χωριό της ημιορεινής Ηλείας, στο σπίτι του ζευγαριού που είχε παντρέψει. 
 
Εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν εντός σπιτιού μόνο ο κουμπάρος, με τη σύζυγο να φθάνει μετά από λίγη ώρα απροειδοποίητα. Ακούγοντας, λίγο πριν μπει στο σπίτι «περίεργους» θορύβους, η νεαρή γυναίκα άνοιξε πανικόβλητη την πόρτα και έτρεξε προς την κρεβατοκάμαρα.

Εκεί, κυριολεκτικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς η εικόνα που αντίκρισε ξεπερνούσε κάθε φαντασία: Ημίγυμνοι στο κρεβάτι ο σύζυγος και ο κουμπάρος! 
 
Το σοκ που υπέστη ήταν αρκετά ισχυρό με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να λιποθυμήσει… Αυτό έδωσε την ευκαιρία στα δύο… κουμπαράκια να ντυθούν και αφού τη συνεφέρουν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! 
 
Το τι «όχι, δεν είδες, καλά», «δεν είναι αυτό που νομίζεις» κλπ άκουσε η κοπέλα δε περιγράφεται! Το καλύτερο ήταν η δικαιολογία του συζύγου που επικαλέστηκε περιέργεια να δει το… τατουάζ του κουμπάρου του σε επίμαχο σημείο ώστε να κάνει και αυτός ένα!
 
Οι πληροφορίες θέλουν τη σύζυγο να μην έχει πειστεί και πως μετά το Πάσχα θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου…

iliapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...