Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πάλι είχαν την τιμητική τους αρνιά και... καμπαναριά



Με τόσες καμπάνες που κλέβουν τελευτάια, μετ' εμποδίων αναμένεται να γίνουν οι κωδωνοκρουσίες το Πάσχα, ενώ τη μέρα της Ανάστασης κάποιοι θα σουβλισουν τα αρνιά που έτρεφαν άλλοι.
Οι κλοπές με τις καμπάνες συνεχίζονται από ξωκλήσια της Ηλείας. Στο Πηγάδι Τραγανού οι κλέφτες πήραν την καμπάνα από το ξωκλήσι του Αγ. Ιωάννη του Προδρόμου. Η αξία της εκτιμάται στα 2.000 ευρώ.

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και οι ζωοκλέφτες "εργάζονται" πυρετωδώς. Στα Λεχαινά από περιφραγμένο χωράφι έκλεψαν τέσσερα αρνιά βάρους 13 κιλών και συνολικής αξίας 300 ευρώ, που βρίσκονταν σε περιφραγμένο χωράφι.

Έναν άνδρα και μια γυναίκα, 21 και 29 ετών, συνέλαβαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ, όταν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες: 3,1 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης στο ντουλαπάκι και 0,7 του γραμμαρίου στο τασάκι.

Στο Χρυσοχώρι Ζαχάρως άγνωστοι έκλεωαν αυτοκίνητο, ενώ στο Κάτω Σαμικό οι κλέφτες αφαίρεσαν αγροτικά μηχανήματα από εξοχική κατοικία.

Τέλος, από συσκευαστήριο φρούτων στην Ε.Ο. Πατρών- Πύργου οι διαρρήκτες αφαίρεσαν υπολογιστή, μηχάνημα τροφοδοσίας ρεύματος, κομπρεσέρ, μπαταρίες αυτοκινήτων , χάλκινα καλώδια ενώ προκάλεσαν και σημαντικές φθορές στην επιχείρηση. Το συνολικό κόστος, κλοπιμαίων και φθορών, διόλου ευκαταφρόνητο: 30.000 ευρώ...
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...