Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Αν συνεχίσουν να αδιαφορούν θα θρηνήσουμε θύματα..."


Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας μετά και το νέο τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες μπροστά στα σπίτια τους και λίγα μέτρα μακριά από τα μικρά παιδιά που παίζουν καθημερινά στην περιοχή.
Μιλώντας στο iliatora.gr, οι κάτοικοι έκαναν λόγο για πλήρη απουσία μέτρων οδικής ασφάλειας στο τμήμα του δρόμου Αμαλιάδας- Σιμόπουλου που περνάει πλέον μεσα απο το χωριό, λόγω των έργων για την Ολυμπία οδό, ενώ κατήγγειλαν τους αρμόδιους για επίδειξη προκλητικής αδιαφορίας.

Ο Νικόλαος Ευθυμίου, κάτοικος του χωριού, ανέφερε χαρακτηριστικά "Οι προειδοποιητικές σημάνσεις δεν ειναι αρκετές για να συνετίσουν ορισμένους οδηγούς. Χρειάζονται ενδεχομένως μειωτήρες αντανακλαστήρες, όπως στο τέρμα της Αγίου Τρύφωνος, καθώς και αυτόματο ραντάρ ταχύτητας."
Kαι πρόσθεσε "Η κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά σε ένα δρόμο που διασχίζουν πεζοί και εξέρχονται συνεχώς άλλα οχήματα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Ειναι καθαρά θέμα τύχης που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα. Μάλιστα το χθεσινό ατύχημα έγινε μόλις λίγα μέτρα απο το νηπιαγωγείο του χωριού... Είμαστε σίγουροι πως θα γίνουν κι άλλα ατυχήματα, διότι κανείς δε νοιάζεται για τον Άγιο Ιωάννη. Το έχουν αποδείξει όλοι οι υπεύθυνοι δια της απουσίας τους..."

Χαρακτηριστικό της επικινδυνότητας του δρόμου είναι πως λίγα λεπτά μετά το χθεσινό ατύχημα λίγο έλειψε να συμβεί και δεύτερο στο ίδιο σημείο, παρουσία των συγκεντρωμένων κατοίκων και των ανδρών της Τροχαίας Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...