Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

iliatora.gr | Επιδρομή κουκουλοφόρων στον Πύργο VIDEO


(Tελευταία ενημέρωση, στις 22:19): Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, κατά την επίθεση των κουκουλοφόρων στην οδό Αγίου Νικολάου...
... δύο εκρηκτικοί/ εμπρηστικοί μηχανισμοί εξερράγησαν στο σημείο, ενώ εντοπίστηκε και τρίτος που τελικά δεν εξερράγη.

Οι ίδιες πηγές επιβεβαιώνουν πως στόχος των κουκουλοφόρων ήταν τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού, που πρόσφατα μετακόμισε στον 1ο όροφο κτιρίου επί της Αγίου Νικολάου. Μάλιστα μικρή φωτιά ξέσπασε δίπλα από τον σύνδεσμο, αλλά έσβησε άμεσα λόγω της βροχής.

Οι υλικές ζημιές σε τουλάχιστον δύο καταστήματα και οκτώ αυτοκίνητα προκλήθηκαν από τις πέτρες που έριξαν οι κουκουλοφόροι.
Οι αρχικές ενημερώσεις από το iliatora.gr (στις 21:27 και 21:39)
(21:27)Πριν από ελάχιστα λεπτά ομάδα κουκουλοφόρων επέδραμε στην οδό Αγίου Νικολάου στον Πύργο και προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα, με χρήση μολότωφ και άλλων αντικειμένων.
Ο πρώτος απολογισμός: Υλικές ζημιές σε 8 αυτοκίνητα και δύο καταστήματα.
Συνεργάτες του iliatora.gr βρίσκονται ήδη στο σημείο (απ' όπου και οι φωτογραφίες) και θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγα λεπτά.
(21:39) Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του iliatora.gr, στόχος των κουκουλοφόρων φαίνεται πως ήταν τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...