Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Παναιτωλικός: Να καθιερωθούμε

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/f7dd70e20b47677786cffeff70ef3a9d_L.jpg?timestamp=943912800Ο Φώτης Κωστούλας με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας...
μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του Παναιτωλικού, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στα «σαλόνια» της Superleague μετά από 33 χρόνια, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ για επέκταση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Έρασπορ»:

«Φέτος ανεβήκαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά φέτος» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου.

Αναφορικά με το αν έχει περάσει από το μυαλό του να φύγει από τον Παναιτωλικό είπε: «Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να φύγω. Ακόμα και να θες, ο κόσμος είναι αυτός που δεν σε αφήνει να φύγεις και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικός λόγος. Επίσης υπάρχει μεγάλο πείσμα γιατί ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν και μας κόστισε αρκετά χρήματα» ενώ αν άξιζαν τα χρήματα που επένδυσε ο Φώτης Κωστούλας τόνισε: «Τα χρήματα που επενδύεις στο ποδόσφαιρο δεν επιστρέφονται αλλά αυτό που ζήσαμε όλη τη σεζόν αλλά και αυτά που θα ζήσουμε στο μέλλον, σίγουρα αξίζει τον κόπο και είναι κάτι όμορφο».

Ερωτηθείς για την πίεση που ενδεχομένως να υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα βάρος. Το μεγαλύτερο βάρος ήταν για τους παίκτες γιατί αυτοί ήταν που έμπαιναν στο γήπεδο και ήξεραν ότι έπρεπε να κερδίσουν, πράγμα που τους δημιουργούσε πίεση. Εμείς που το βλέπαμε απ’ έξω προσπαθούσαμε να τους ενθαρρύνουμε. Όλοι όσοι είμαστε στη διοίκηση πιστέψαμε ότι φέτος θα ήταν η χρονιά μας κι έτσι δεν το αφήσαμε να πέσει κάτω άλλωστε δεν υπήρχε κι αυτή η πολυτέλεια. Δουλέψαμε και αποζημιωθήκαμε γι’ αυτό.

Ελπίζω να καταφέρουμε να μείνουμε στη Superleague. Θα ήταν άσχημο να πέσουμε την επόμενη χρονιά, καθώς θα ήταν βαρύ να ανεβαίνεις μετά από 33 χρόνια και να πέφτεις μέσα σε ένα χρόνο. Πιστεύω όμως ότι θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια αναφορικά με το γήπεδο και τις εργασίες που γίνονται είπε: «Δεν αλλάζει η έδρα μας απλά είμαστε σε φάση που φτιάχνουμε τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου. Πρέπει γίνουν ορισμένες εργασίες γρήγορα για να είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε συνεπείς στα χαρτιά της αδειοδότησης. Πιστεύω ότι όλα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και θα είμαστε μέσα στα περιθώρια».

Για τον Μπάμπη Τεννέ τόνισε: «Με τον Μπάμπη Τεννέ έχουμε κάνει προφορική συμφωνία και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουμε την συνεργασίας μας και τη νέα σεζόν.

Τέλος, ερωτηθείς για την άνοδο του ΟΦΗ στη Football League είπε: «Ο ΟΦΗ είναι αυτός από ιστορικής άποψης, κόσμου και δυναμικότητας θα ταίριαζε να ανέβει αυτή τη χρονιά όπως κι έγινε. Ξέρω ότι έχει αρκετά προβλήματα τα οποία δεν ξέρω αν μπορεί να τα λύσει, όμως σίγουρα αξίζει να ανέβει στην κατηγορία».

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...