Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ίβκοβιτς: «Το είπα στον κ.Αγγελόπουλο!»


Ικανοποιημένος, χαρούμενος και φυσικά προσγειωμένος ως συνήθως, ήταν ο ...
Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό.
 
 
Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ευχήθηκε να παίξουν κάποια στιγμή οι αιώνιοι σε γεμάτο γήπεδο, αποκάλυψε πως στο ημίχρονο είπε στον Κωσταντίνο Αγγελόπουλο στα αποδυτήρια ότι θα κερδίσει, ενώ έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία στον περιορισμό του Διαμαντίδη.


«Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα μου δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο σήμερα. Ήμασταν καλύτερη ομάδα. Παίξαμε ένα διαβασμένο μπάσκετ. Είχαμε ένα ποσοστό 73% στα δίποντα. Χάσαμε το ρυθμό μας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου λόγω λαθών και χαμένων αμυντικών ριμπάουντ. Δεν θέλω να επαναλάβω τα προβλήματα που είχαμε. Είναι γνωστά», τόνισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ελπίζω και του χρόνου οι δύο ιστορικές αυτές ομάδες να παίζουν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ελπίζω παρά τα προβλήματα της χώρας εμείς, οι παίκτες και οι φίλαθλοι να προσφέρουμε μια ικανοποίηση».

Όσο για τη συμβολή της παρουσίας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, αποκάλυψε: «Η παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια στο ημίχρονο μας έδωσε μια ενέργεια και μια ευθύνη περισσότερη. Του είπα ότι θα κερδίσουμε και δικαιώθηκα».

Για τις επόμενες μάχες με τον Παναθηναϊκό είπε: «Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς. Έχω την εμπειρία των Final-4. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν συναισθηματικά άδειοι. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στη σειρά με τον Άρη. Αν προκριθούμε η σειρά των τελικών θα είναι διαφορετική. Μακάρι να συνεχιστεί και σε αυτά τα παιχνίδια η ίδια ατμόσφαιρα».

Αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση του Σπανούλη, τόνισε: «Αυτή η νίκη αξίζει σε όλους τους παίκτες. Σε όλο το ματς σκεφτόμουν να τον βάλω. Ήταν μια προστασία προς τον παίκτη, ο οποίος σήμερα ήταν καλύτερα. Στα ημιτελικά θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει».

Για τον περιορισμό του Διαμαντίδη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε: «Αυτά είναι θέματα τακτικής που μπορούμε να συζητάμε εμείς οι προπονητές όταν έχουμε χρόνο. Περίπου 25 φορές που παίζουν είναι το καλύτερο ζευγάρι σε όλη την Ευρώπη με μεγάλη διαφορά. Είναι ειδικό θέμα αυτή η άμυνα. Αν ο Διαμαντίδης τελείωσε το παιχνίδι με δύο ασίστ και στο Final-4 είχε και στα δύο ματς από εννιά είναι μεγάλη επιτυχία».
24WRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...