Νοκ άουτ ο Μπλάνκο


Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Μανόλο Χιμένεθ με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για τον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Εκτός από τον Μπλάνκο, πρόβλημα παρουσιάστηκε και στον Μίτσελ, ο οποίος αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμα ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος, αλλά σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του θα ταξιδέψει στη Θεσσαλία.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να αναδιοργανώσει τα πλάνα του, αφού πλην των προαναφερθέντων δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Παντελή Καφέ, Νίκο Λυμπερόπουλο και Σανέλ Γιάχιτς. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η πιο πιθανή σύνθεση στο 4-4-2 με ρόμβο που θα χρησιμοποιήσει ο Ισπανός τεχνικός είναι με τους: Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Ντιόπ, Γκέντσογλου ή Μίτσελ, Λαγός, Γκερέιρο, Σκόκο και Μπαχά.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Καράμπελας, Νταντόμο, Δέλλας, Ματέος, Νασούτι, Μανωλάς, Ντρπιτς, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Μπαχά, Μίτσελ.

 sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ