Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη


Τις πληγές τους μετρούν οι αγρότες

Ακραία καιρικά φαινόμενα εκδηλώθηκαν στους δήμους Γόρτυνα και Αρχάνων - Αστερουσιών. Η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με το χαλάζι και  τους ισχυρούς ανέμους είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε γεωργικές καλλιέργειες.

Παράλληλα, δέντρα ξεριζώθηκαν επί των επαρχιακών οδών με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας. Στα σημεία μετέβησαν αρμόδιες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής και η ΔΕΗ, για την αποκατάσταση των ζημιών.

Καμία βελτίωση του καιρού την Πέμπτη

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα θα είναι μικρής διαρκείας.

Στην Αττική, άστατος θα είναι ο καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για όλες τις πόλεις της Ελλάδας


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...