Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«Πολύ κοντά στον Σισέ η Γαλατά»!





Από την στιγμή που φαίνεται πως δεν της …
κάθεται ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, η Γαλατάσαραι
ενεργοποίησε το Plan B!
Σύμφωνα με νέα σενάρια που έρχονται από την Τουρκία (καθημερινό φαινόμενο πλέον), ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να «μετακομίσει» στην «Τσιμ Μπομπ».

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «htspor» αναφέρει ότι Γαλατάσαραι και Τζιμπρίλ Σισέ πλέον, βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν την συμφωνία. Μάλιστα σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση φαίνεται να παίζει και ο τεχνικός της «Γαλατά», Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

Οι Τούρκοι να θυμίσουμε βέβαια ότι είχαν Νο1 μεταγραφικό στόχο για την ενίσχυση της επίθεσης τους τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος ωστόσο αυτή την στιγμή δεν δείχνει έτοιμος να πάει στην Γαλατάσαραι. Έτσι, στην «Τσιμπ Μπομ» θέλουν να κλείσουν άμεσα την εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα Τζιμπρίλ Σισέ, προκειμένου να μην τον χάσουν και εκείνον.

Να θυμίσουμε ότι τα τουρκικά ΜΜΕ εδώ και αρκετές ημέρες παρουσιάζουν …τελειωμένη την μεταγραφή του Σισέ και λένε ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού, θα κοστίσει περίπου στην «Γαλατά» 8 εκατομμύρια ευρώ…

Νίκος Τζαλίδης
 the player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...