Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μπαίνουν όπου βρουν και κλέβουν ό,τι δουν


Τίποτα δεν γλίτωσε από τη δράση κλεφτών και διαρρηκτών τα τελευταία 24ωρα. Ούτε καν το κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, στο κέντρο του Πύργου, που διαθέτει μάλιστα συναγερμό και νυχτοφύλακα!

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός κοιμόταν στο δωμάτιό του, όταν άγνωστοι «μπούκαραν» από την πίσω πόρτα στον κήπο. Οι θρασύτατοι διαρρήκτες δεν φοβήθηκαν συστήματα συναγερμού και νυχτοφύλακα και κατάφεραν να φτάσουν έως το χώρο του λογιστηρίου και να πάρουν το ποσό των 6.584,74 ευρώ. Τα χρήματα βρίσκονταν σε φάκελο και προέρχονταν από είσπραξη ενοικίων.

Σε αρτοποιείο στον Πύργο οι κλέφτες μπήκαν με το... αυτοκίνητό τους, μέσα στη νύχτα. Ήταν ο εύκολος τρόπος για να κατεβάσουν την τζαμαρία και να αρπάξουν γρήγορα την ταμειακή που περιείχε το ποσό των 60 ευρώ. Οι ζημιές που προκάλεσαν όμως ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ.

Στο Σμίλα οι «κυνηγοί του χαλκού» ξήλωσαν διακόσια μέτρα καλωδίων από κολόνες ηλεκτροφωτισμού και οι δρόμοι του χωριού βυθίστηκαν στο σκοτάδι...

Στο συνοικισμό Παπακασελά στην Αμαλιάδα, άγνωστοι μπήκαν από το παράθυρο και πήραν μια βιντεοκάμερα, μια φωτογραφική μηχανή και χρυσαφικά. Στο Κουρτέσι οι κλέφτες άνοιξαν την ξεκλείδωτη πόρτα και πήραν μεταξύ άλλων ένα ρολόι, διάφορα μπιζού και μετρητά. Στην Καλλιθέα οι διαρρήκτες μπήκαν σε αποθήκη σπιτιού βγάζοντας τον "αφαλό" της κλειδαριάς της πόρτας και πήραν 120 κιλά ελαιόλαδο, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ενώ μετά "μπούκαραν" και στο σπίτι για να πάρουν την τηλεόραση. Στη Γαστούνη, άγνωστοι μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και από τη ντουλάπα του δωματίου πήραν τα χρυσαφικά.

Στα Σαβάλια οι κλέφτες "επισκέφθηκαν" μια καλλιέργεια καρπουζιού απ'όπου πήραν ένα ανοξείδωτο λιπαντήρα και ένα φίλτρο νερού. Στο Κατσικάρι Πύργου, οι διαρρήκτες μπήκαν σε μια αγροικία. Εκεί βρήκαν και πήραν ένα χορτοκοπτικό και μια τηλεόραση.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...