Στους δρόμους κατεβαίνουν οι αστυνομικοί


Φωτογραφία αρχείου Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 18:00 στην πλατεία Κολοκοτρώνη και στη συνέχεια
πορεία προς τη Βουλή οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και στα επιβαλλόμενα, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, μέτρα από την τρόικα και τους δανειστές της χώρας.

Φωτογραφία αρχείου Η απόφαση για τη σημερινή κινητοποίηση ελήφθη από τις ομοσπονδίες των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας έπειτα και από τις ομόφωνες αποφάσεις των διοικητικών και γενικών τους συμβουλίων.
Στην ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους τους να δώσουν το "δυναμικό παρόν" για την "επιβίωση" και συνέχιση της "εθνική τους αποστολής.
"Τα ψέματα τελείωσαν.


Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας εν ενεργεία και συνταξιούχους" τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: "Δυστυχώς, οι τελευταίες αποφάσεις των κυβερνώντων υπό τις οδηγίες της τρόικας και των δανειστών της χώρας για νέες περικοπές δαπανών, τόσο των λειτουργικών όσο και των ανελαστικών (μισθοί, επιδόματα, νυχτερινά, πενθήμερα κλπ), συνιστούν την τελευταία πράξη του δράματος που βιώνουμε ως ένστολοι τα τελευταία χρόνια".

Οι ένστολοι ζητούν μεταξύ άλλων να σταματήσουν οι περικοπές και η απαξίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών τους, την πρόσληψη νέων υπαλλήλων, την αναδιοργάνωση και τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών και αξιοπρεπείς συντάξεις.
e-net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ