Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Χασισοφυτεία "ΧL" στο Μπόρσι -Νεότερη ενημέρωση


(2/6) Συνολικά 736 δενδρύλλια κατασχέθηκαν μέσα στην φυτεία που βρισκόταν σε εκχερσωμένη δασική έκταση 1,5 στρέμματος σε περιοχή με φυσική κάλυψη ανάμεσα στο Μπόρσι και τα Καρατουλέικα Βάρδας.
Τα περισσότερα από αυτά είχαν ύψος από 70 εκατοστά έως ένα μέτρο ενώ βρέθηκαν και αρκετά με ύψος δέκα εκατοστά, μέσα σε κυπελάκια φυτωρίου.

Οι αστυνομικοί μερικές ημέρες πριν είχαν εντοπίσει τη φυτεία αλλά δεν είχαν βρει κάποιον από τους εμπλεκόμενους. Το πρωί της Τετάρτης μετά από επιχείρηση εντόπισαν να κοιμάται μέσα σε αντίσκηνο δίπλα στη φυτεία έναν 40χρονο Αλβανό, που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και που φέρεται να ήταν ο φύλακας και φροντιστής της φυτείας.

Στη συνέχεια έκαναν έλεγχο στο σπίτι 36χρονου ημεδαπού στην Αμαλιάδα, που φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της φυτείας και ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον Αλβανό. Στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 43 κάρτες sim κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το ποσό των 3360 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και δύο κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή του 40χρονου.
H αρχική ενημέρωση από το iliatora.gr (στις 16:47)
Εκατοντάδες δενδρύλλια χασίς εντόπισαν σε μεγάλη φυτεία στην περιοχή Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί ξερίζωσαν περίπου 740 δενδρύλλια και συνέλαβαν δύο άνδρες.

Τα δενδρύλλια είχαν ύψος έως και ένα μέτρο. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ακόμη δεκάδες κάρτες αριθμών καρτοκινητής τηλεφωνίας, οι περισσότερες ενεργοποιημένες, τις οποίες οι δύο άνδρες φέρεται να χρησιμοποιούσαν εναλλάξ σε πέντε συσκευές τηλεφώνων σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τον εντοπισμό τους από τις Αρχές.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...