Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μοιραία κατάληξη για 38χρονο από την Αμαλιάδα



Μοιραία κατάληξη για 38χρονο από την Αμαλιάδα
Μοιραία κατάληξη για 38χρονο από την Αμαλιάδα, ο οποίος χθες τα ξημερώματα έκανε το τελευταίο του"ταξίδι",
ένα ταξίδι που επέλεξε ο ίδιος πηδώντας στο κενό και λίγη ώρα αργότερα άφηνε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο 38χρονος τα τελευταία χρόνια διέμενε στον Πειραιά και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το τέλος θα ερχόταν τόσο γρήγορα.

Ο ίδιος και η οικογένειά του ιδιαίτερα αγαπητοί στην Αμαλιάδα. Όλοι έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τον 38χρονο που ήταν ένα παιδί ήσυχο και όσο ζούσε στην πόλη δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.

Κανείς δεν περίμενε ότι η απομάκρυνσή του από τον τόπο του, θα έφερνε και την αντίστροφη μέτρηση.

Η ώρα ήταν 5:25 χθες τα ξημερώματα, που ο 38χρονος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, βγήκε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας που έμενε με τη σύντροφό του, έχοντας προηγουμένως δέσει ένα καλώδιο στο λαιμό του. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα.  Ο 38χρονος πήδησε στον κενό από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου και παρά το γεγονός ότι έγινε αμέσως αντιληπτός και κλήθηκε ασθενοφόρο, λίγη ώρα αργότερα άφηνε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, κάνουν λόγο για διαπληκτισμό που προηγήθηκε της απεγνωσμένης πράξης του 38χρονου. Οι πληροφορίες λένε ότι ο 38χρονος τσακώθηκε με τη σύντροφό του, που φέρεται ότι είναι τοξικομανής, για μία ?δόση? που είχε κάνει φτερά. Η ένταση αλλά και η απόγνωση φαίνεται ότι ήταν αυτά που οδήγησαν τον 38χρονο στο μπαλκόνι και επέλεξε το τέλος από τον καθημερινό "Γολγοθά".
Μ.Κ.
patris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...