Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Συνελέφθη ο αρχηγός της "εταιρείας δολοφόνων" που είχε ξανασυληφθεί στην Αμαλιάδα


Συνελέφθη ο αρχηγός της
Τον αρχηγό της «εταιρείας δολοφόνων», Χρήστο Παπαδόπουλο, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τη δεκαετία του ΄80
για τις δολοφονίες πλούσιων ηλικιωμένων και την απόσπαση των περιουσιών τους συνελήφθη στο Μενίδι με την κατηγορία ότι οργάνωσε την αρπαγή 57χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για τη χήρα γνωστού, εύπορου αντικέρ και ιδιοκτήτη παλαιοπωλείου στην Αθήνα, η οποία γνώρισε τον Παπαδόπουλο μέσω γνωστών της προκειμένου, ως δικηγόρος, να τακτοποιήσει κληρονομικά της θέματα, η οποία αφού κρατείτο κλεισμένη επί πέντε μήνες σε διώροφη κατοικία στη Συκιά Κορινθίας και βρέθηκε εντελώς τυχαία όταν η καθαρίστρια ανέβηκε, κατά παράβαση των εντολών που είχε από τον ιδιοκτήτη, στον πρώτο όροφο.

Ο αρχηγός της «εταιρείας δολοφόνων» είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 1987 στην Αμαλιάδα, όταν επεχείρησε ανεπιτυχώς να δολοφονήσει ζευγάρι ηλικιωμένων και να καρπωθεί την περιουσία του, είχε καταδικαστεί σε πολυετή φυλάκιση και πριν τρία χρόνια είχε αποφυλακιστεί.

Με τη σύλληψη του Χρήστου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του στην Αμαλιάδα, τερματίστηκε τότε η δράση της περίφημης "εταιρείας δολοφόνων".

ENIMEROSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...