Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τακτική πριν το φιλικό


Τακτική πριν το φιλικό 
Δεν θέλησε να φορτώσει τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε λίγες ώρες πριν το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπρέντα (21:00, Novasports2).
Ιδιαίτερη βάση στην τακτική τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση έδωσε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», με την πρωινή προπόνηση να περιλαμβάνει οικογενειακό διπλό, από το οποίο απουσίαζε ο Φραν Γέστε που παρέμεινε στο ξενοδοχείο.

Ο Βάσκος ποδοσφαιριστής θεωρήθηκε πως θα ήταν καλύτερο να μην επιβαρυνθεί επιπλέον και για αυτό παρέμεινε στο ξενοδοχείο, όπου έκανε ατομικές ασκήσεις για να βελτιώσει την κατάστασή του μετά το τράβηγμα που υπέστη στο γαστροκνήμιο.

Στα της προπόνησης, ο Βαλβέρδε χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες, αφήνοντας εκτός του Γκαλίτσιο και Τζεμπούρ.
Οι «κίτρινοι», οι οποίοι είναι αυτοί που θα αγωνιστούν ως βασικοί με την Μπρέντα, αποτελούνταν από τους: Κοστάνσο, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Μανιάτη, Γκρμπιτς, Βαλεριάνο, Φετφατζίδη, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Φουστέρ και Μιραλάς, ενώ με τους «κόκκινους» αγωνίστηκαν οι: Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Πάντελιτς, Σουμπίνιο, Χαβίτο, Ουρτάδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ριέρα και Κάταϊ.

Συχνά-πυκνά ο Βαλβέρδε διέκοπτε την προπόνηση για να δώσει οδηγίες και να κάνει παρατηρήσεις για τον τρόπο που επιτίθενται και αμύνονται οι παίκτες του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις θέσεις που αυτοί θα πρέπει να έχουν στο γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λιούμπομιρ Φέισα.
supersport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...