Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας



7 ομάδες ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας και μόλις 4 κατά, παρά τις αντιδράσεις που υπήρχαν πριν το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας.

Παρά το γεγονός πως τα θέματα που εκκρεμούν είναι πολλά, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε να επικυρώσει την βαθμολογία της περιόδου 2010-11.

Κατά ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ηρακλής και Πανσερραϊκός ενώ ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός έριξαν λευκό. 7 ομάδες ψήφισαν υπέρ ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απουσίασαν από τη διαδικασία

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Στο σημερινό Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Σε συνέχεια παρουσίας εκπροσώπου της NOVA, συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δύο φορέων και τονίστηκε η πρόθεση συμμετοχής και των 16 ομάδων στη Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, αρχομένης από την αγωνιστική περίοδο 2011-12.

2. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος 2010-2011. Τονίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις τυχόν εκδοθούν από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

3. Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τη Δευτέρα 1η Αυγούστου. Επτά ομάδες ψήφισαν υπέρ, τέσσερις κατά ενώ δύο έριξαν λευκό. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απείχαν από τη διαδικασία.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...