ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΟ...ΙΣΣΟΠΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ


Ανήμπορος να αντιδράσει στην πίεση των Δανών, στα τελευταία λεπτά, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την ισοφάριση και έθεσε εν αμφιβόλου την πρόκριση του στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Λέτο. 100άρης ο Καραγκούνης.

Το LIVE του αγώνα
 
Οι Δανοί ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς, προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να απειλήσουν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ουτάκα να σουτάρει άουτ. Ο Παναθηναϊκός σταδιακά ανέβαζε την απόδοση του και στο 18΄το μακρινό σουτ του Κατσουράνη έφυγε κοντά από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα. Η Οντένσε απάντησε με την κεφαλιά του Ρουντ στο 29΄, όμως η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στην ελληνική ομάδα με τον Λέτο να αναγκάζει σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Βέσελς στο 34΄, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους “πράσινους”. Ο Λέτο με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βέσελς στο 46΄. Στη συνέχεια το ματς απέκτησε μία άγρια ομορφιά με τους Δανούς να βγαίνουν μαζικά στην επίθεση και τον Παναθηναϊκό να βρίσκει τους χώρους για να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
 
Στο 47΄ ο Σιμάο απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στην γραμμή, ενώ στο 54΄ ο Ουτάκα βγήκε απέναντι από τον Τζόρβα, όμως καθυστέρησε και σούταρε πιεζόμενος άουτ. Τρία λεπτά μετά η κεφαλιά του Αντρέασον πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 73΄ο κορυφαίος παίκτης του “τριφυλλιού” Λέτο ανάγκαασε τον Βέσελς σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 77΄πέρασε στο ματς ο Γιώργος Καραγκούνης πραγματοποιώντας την 100η συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
 
Όσο περνούσε η ώρα τόσο οι Δανοί γίνονταν πιο πιεστικοί στα καρέ του Τζόρβα με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ανήμπορος να αντεπεξέλθει. Στο 89΄ο Τζόρβας γλίτωσε την ομάδα του σε σουτ του Γιόχανσον, όμως δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όταν ο Ρεγκίνιουσεν με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1. Πάντως οι “πράσινοι” θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Κουίνσι που έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Βέσελς.

Οι συνθέσεις:
 
ΟΝΤΕΝΣΕ (Κλάουσεν): Βέσελς, Ρουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα, Ρεγκίνιουσεν, Φαλκ (85’ Χεγκ) , Γιόχανσον, Σόρενσεν, Μεντί (46' Γκίσλασον, 68' Τζεμπά-Τζεμπά), Καντρί

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης (76' Καραγκούνης), Λέτο, Μαρίνος, Πετρόπουλος (72' Κουΐνσι)
newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ