ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Μελέτη Προστασίας Λιμνοθάλασσας ΚοτυχίουΜελέτη Προστασίας Λιμνοθάλασσας Κοτυχίου
Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση εγκρίθηκε η 6η Τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης της Πράξης «Ανάπτυξη περιβαλλοντικών
υποδομών προστασίας λιμνοθάλασσας Κοτυχίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος 2000-2006.
Φυσικό αντικείμενο της πράξης ήταν:
1. Μελέτη προστασίας λιμνοθάλασσας Κοτυχίου
Η μελέτη περιλαμβάνει
α. Προκαταρκτική και οριστική υδραυλική μελέτη
β. Προμελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και ΜΠΕ
γ. Υποστηρικτικές μελέτες τοπογραφικών εργασιών και γεωτεχνική μελέτη και έρευνα
δ. Τεύχη δημοπράτησης
2. Έργα περιβαλλοντικής προστασίας λιμνοθάλασσας Κοτυχίου
• Αναδιευθέτηση της υφιστάμενης αποστραγγιστικής τάφρου Τ22 που
διατρέχει τη νότια πλευρά της λ/θ (εκσκαφή, τοπικές επενδύσεις,
υπερύψωση αναχωμάτων κ.λ.π.).
• Διευθέτηση ρέματος Γουβού και έργα υδροληψίας και κατακράτησης φερτών και αναβαθμός υπερχείλησης στη συμβολή των ρεμάτων Γουβού με την Τ22.
enimerosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: