Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Επιτήδειος εξαπάτησε ξενοδόχους στο Αγρίνιο


Σκαρφίστηκε μια ιστορία για να εξασφαλίσει χρήματα

Η φαντασία των απατεώνων ως γνωστόν είναι ανεξάντλητη. Η πρακτική που εφήρμοσε όμως άντρας που «έδρασε» για λίγες μέρες στο Αγρίνιο μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Οι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου αναζητούν ένα άτομο που διέμεινε για αρκετές ημέρες σε ξενοδοχείο της πόλης και προσπάθησε να εξαπατήσει τους ντόπιους λέγοντας ότι η κόρη του επρόκειτο να έρθει στην πόλη για να εργαστεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ζήτησε τη βοήθεια των ντόπιων για να βρει το κατάλληλο σπίτι για την κόρη του.

Αυτοί προθυμοποιήθηκαν, του βρήκαν μεσίτη, δικηγόρο και συμβολαιογράφο. Με την ευγενική συμπεριφορά του κατάφερε να γίνει πιστευτός, με αποτέλεσμα όταν ζήτησε χρήματα για να αγοράσει ιατρικά υλικά για προσωπική ανάγκη του να μην δυσκολευτεί να τα βρει.

Εν τέλει ο συγκεκριμένος κύριος αφού πήρε τα χρήματα εξαφανίστηκε, άφησε απλήρωτο φυσικά το ξενοδοχείο και βέβαια χωρίς υπογραφή τα συμβόλαια για το σπίτι.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της κάποια στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση και αντλώντας πληροφορίες και από αστυνομικές αρχές άλλων περιοχών ερευνά τη δράση του.

  thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...