Συμμορία Πακιστανών είχε απαγάγει ομοεθνείς τους



Ζητούσαν λύτρα για να τους ελευθερώσουν

  Εφιαλτικές ώρες στα χέρια ομοεθνών τους έζησαν οι τρεις
Πακιστανοί, που απελευθέρωσαν προχθές οι άνδρες του Α.Τ Ζαχάρως από μία αγροικία στον Άγιο Ηλία όπου ήταν φυλακισμένοι.

Η συμμορία που τους είχε απαγάγει ζητούσε 6000 ευρώ το κεφάλι από τους συγγενείς τους για να τους απελευθερώσει.

Χάρις όμως στην έγκαιρη και καλοσχεδιασμένοι επιχείρηση Αστυνομικών του ΑΤ Ζαχάρως, τα ξημερώματα της Δευτέρας, η ομηρία τους είχε αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα, οι τρεις Πακιστανοί απαγωγείς, ηλικίας 23, 26 και 27 ετών, το περασμένο Σάββατο εντόπισαν στο ΚΤΕΛ του Κηφισού  το ένα από τα θύματά τους έναν40χρονο ομοεθνή τους. Τον πλησίασαν και του προσέφεραν δουλειά στην Ηλεία.

Μάλιστα  προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το εισιτήριο του, αρκεί να τους ακολουθούσε. Ο 40χρονος ανυποψίαστος δέχθηκε την πρότασή τους και έφτασαν στη Ζαχάρω.

Εκεί, οι κακοποιοί χωρίς να του αφήνουν περιθώρια αντίδρασης τον  ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν  σε μία αγροικία στην περιοχή του Αγίου Ηλία. Τον έδεσαν χειροπόδαρα και έμεινε  ο ένας να τον φυλάει. Οι άλλοι δύο, με τον ίδιο τρόπο, κατάφεραν να «ψαρέψουν» άλλους δύο ομοεθνείς τους από το  ΚΤΕΛ Φιλιατρών Μεσσηνίας και τους μετέφεραν και αυτούς στην αγροικία στον Άγιο Ηλία.

Ακολούθως, επικοινώνησαν με συγγενείς των ομήρων στο Πακιστάν, από τους οποίους ζήτησαν 18.000   ευρώ για να απελευθερώσουν και τους τρεις.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας όμως, ένας από τους όμηρους κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής του φρουρού και κατάφερε να  επικοινωνήσει  τηλεφωνικά με κάποιον συγγενή του στην Αθήνα και να ζητήσει βοήθεια. Αυτός αμέσως ξεκίνησε για τη Ζαχάρω και όταν έφτασε πήγε στο ΑΤ και κατήγγειλε την απαγωγή.

Οι αστυνομικοί ενήργησαν έξυπνα και άμεσα, εντόπισαν την αγροικία στην οποία βρίσκονταν οι όμηροι και με αιφνιδιαστική έφοδο εισέβαλαν, ακινητοποίησαν τον φρουρό - κακοποιό και  ελευθέρωσαν τους τρείς Πακιστανούς. Στην προανάκριση, οι  άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως έμαθαν και τις ταυτότητες των άλλων δύο απαγωγέων.  Λίγη ώρα αργότερα τους εντόπισαν στο Γιαννιτσοχώρι και τους συνέλλαβαν.

Σήμερα  θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πύργου.
iliapress

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ