Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μύλος" με Σισέ - Θολώνει τα νερά η Τζουντ

Μυστήριο δημιουργήθηκε γύρω από την φημολογούμενο άφιξη του Τζιμπρίλ Σισέ στην Ρώμη για να υπογράψει στην Λάτσιο, Οπαδοί τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, την ώρα που η σύζυγος του μπέρδεψε τα πράγματα κάνοντας λόγο για ταξίδι με πλοίο.

Δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που περίμεναν στο "Ελ. Βενιζέλος" τον Γάλλο επιθετικός για να τον αποχαιρετίσουν μετά την έντονη φημολογία που ξέσπασε την Πέμπτη για ταξίδι του Σισέ στην Ρώμη, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Λάτσιο.

Παρόλαυτα ο Γάλλος φορ δεν εμφανίστηκε ποτέ και όλοι θεώρησαν πως ανέβαλε το ταξίδι του για την Παρασκευή. Ωστόσο η συζυγός του με ένα μήνυμα που ανέβασε στο Twitter έμπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα. "Όλα τελείωσαν όμορφα εδώ, επιβιβαζόμαστε στο πλοίο με προορισμό μια άλλη χώρα", έγραψε η Τζουντ χωρίς όμως να διευκρινίζει αν βρίσκεται μαζί της ο Τζιμπρίλ.

Την ίδια ώρα από τον Παναθηναϊκό διαρέεται πως ο 29χρονος επιθετικός θα δώσει το παρόν στην προπόνηση της Παρασκευής για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...