Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"Ζούγκλα" στην Καλαμάτα κατά του Πανηλειακού - Διακόπηκε το φιλικό!


\"Ζούγκλα\" στην Καλαμάτα κατά του Πανηλειακού - Διακόπηκε το φιλικό!
Άκρως επεισοδιακό από πλευρά γηπεδούχων ήταν το «φιλικό» στην Καλαμάτα το απόγευμα της Κυριακής.
Ένα παιχνίδι, το οποίο διεκόπη στο ημίχρονο (0-0), λόγω ρίψης βεγγαλικών, μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων κατά του Πανηλειακού. Μάλιστα κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πριν ακόμα την έναρξη του αγώνα το κλίμα ήταν πολύ τεταμένο από τις ενέργειες των περίπου 60 οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων (επί συνόλου περίπου 350 φιλάθλων)...
Ο Πανηλειακός, μπήκε και σε αυτό το παιχνίδι με σκοπό να παίξει αυτό που μπορεί. Και επέβαλλε γρήγορα την ανωτερότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Την ίδια ώρα, η Καλαμάτα η οποία σε τέσσερις μέρες θα μάθει την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για το αν μπορεί τελικά να συμμετάσχει οριστικά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ή έχει ακόμα πρόβλημα με τα προηγούμενα χρέη, έβγαλε εικόνα αποσύνθεσης, με ένα κοινό το οποίο με τη συμπεριφορά του κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα.
Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν υπήρχε στο γήπεδο αστυνομική δύναμη, επιδείνωσε την κατάσταση και ούτε η διοίκηση έδειξε να κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτά. Ενώ και οι περισσότεροι παίκτες της Καλαμάτας, σε αυτό το κλίμα ήταν εριστικοί κι αυτοί, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.
Η πρώτη μεγάλη διακοπή του αγώνα έγινε στο 25΄(για δώδεκα λεπτά) κι οι δύο ομάδες όταν επέστρεψαν, έπαιξαν λίγα μόνο λεπτά κι όχι όλο το διάστημα διακοπής, αφού ο διαιτητής σφύριξε λήξη ημιχρόνου (συνολικά δεν παίκτηκαν πάνω από 35΄στο διάστημα αυτό), υπό τις συνεχείς ρίψεις αντικειμένων κατά των παικτών, του πάγκου και ανθρώπων του Πανηλειακού. Κι όταν ο Πανηλειακός στην ανάπαυλα επιχείρησε να μπει στα αποδυτήρια, οι οργανωμένοι οπαδοί της Καλαμάτας από τα κάγκελα, δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Πανηλειακού με συνεχείς ρίψεις αντικειμένων (μεταξύ αυτών πολλά δυναμιτάκια) να πάνε στα αποδυτήρια. Για κάποιο χρονικό διάστημα, οι ομάδες σκέφτηκαν να επιστρέψουν, αλλά όπως αποδείχθηκε, ήταν αδύνατον να συνεχιστεί το παιχνίδι. Και έτσι αποφασίστηκε η οριστική του διακοπή, επειδή η κατάσταση εξακολουθούσε να είναι τόσο εκρηκτική. Στη συνέχεια και μετά την απόφαση για διακοπή, προσήλθαν δύο-τρία περιπολικά, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Το μόνο έκαναν ήταν να περιφρουρήσουν τον Πανηλειακό, ο οποίος έμεινε για ώρα εγκλωβισμένος στο γήπεδο. Μάλιστα, οι οπαδοί της Καλαμάτας, έκαναν μια «έφοδο» και στα δημοσιογραφικά και τα έβαλαν με δημοσιογράφους οι οποίοι ήταν από τον Πύργο.
 Ανώτερος σε όλα ο Πανηλειακός
Η Καλαμάτα, η οποία ουσιαστικά ήταν ανύπαρκτη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε μια κεφαλιά του Λεονάρντο την οποία απέκρουσε ο Μανωλόπουλος, καθώς επίσης και μια σέντρα του Ρουμπουλάκου, την οποία εξουδετέρωσε και αυτή ο τερματοφύλακας του Πανηλειακού. Ο Πανηλειακός, όπως προαναφέραμε ήταν ανώτερος και άξιζε ένα γκολ τουλάχιστον, είχε στο 11΄ σέντρα του Ταφαρλή από δεξιά, ο Κρυστάλλης έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα "έξυσε" το δοκάρι αφού πρώτα παρενέβη και αμυντικός της Καλαμάτας. Στο 20΄, ο Πανηλειακός είχε δοκάρι με σουτ - βολίδα του Γήττα από τα 35 μέτρα, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοψαχείλη.
Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Αλεξανδρόπουλος, Τσαγκαράκης, Κωνσταντόπουλος, Ρουμπουλάκου, Λεονάνρτο, Νικητόπουλος, Τσιμικλής, Δρούγας, Δασκαλάκης, Αθανασόπουλος.
Πανηλειακός: Μανωλόπουλος, Κυριακίδης, Νικολόπουλος, Θωνιάτης, Κολόκας, Ακπαρίδης, Κάλφας, Γήττας, Λώττας, Ταφαρλής, Κρυστάλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...