Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Σημαντική νίκη»


Ηρεμία θα δώσουν στον Παναθηναϊκό οι τρεις πόντοι σύμφωνα με τον Φερέιρα

Στην σημασία της νίκης και λόγω του κλίματος που επικρατούσε από τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς αλλά και για το ξεκίνημα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, στάθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί της Κέρκυρας.

«Νικήσαμε δίκαια και το αποτέλεσμα θα μας δώσει ηρεμία», η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του «τριφυλλιού».

«Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο γιατί η ομάδα ερχόταν από δυσμενή αποτελέσματα στους προηγούμενους αγώνες. Παίξαμε καλύτερα στην επανάληψη. Οι παίκτες έκαναν ότι έπρεπε για τη νίκη», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα θετικά και αρνητικά της διακοπής του πρωταθλήματος, αφού η Εθνική Ελλάδος έχει υποχρεώσεις. «Από αύριο, εφτά παίκτες δεν θα είναι στις προπονήσεις λόγω των Εθνικών. Θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να δουλέψουμε με τους παίκτες που ήρθαν πρόσφατα και να βελτιώσουμε τις ικανότητες των υπολοίπων παικτών. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον επαγγελματισμό τους. Τώρα, θα έχουμε χρόνο να κερδίσουμε την αυτοπεποίθηση μας».

Κλείνοντας, ο Φερέιρα στάθηκε το πόσο καλό μπορεί να κάνουν οι τρεις βαθμοί που πήρε η ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. «Όταν νικάς, τα ματς εξελίσσονται καλύτερα και σου δίνουν χρόνο για να δουλέψεις. Αυτό είναι υπέρ μας. Όταν υπάρχει πίεση, μπορεί και οι καλοί ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να αποδώσουν. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αρχίζουμε το πρωτάθλημα με το δεξί. Αυτό είναι το σημαντικό».

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την ""ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2024 "" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” σ ας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για