Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Μετρήστε μόνοι σας πόσο ασφαλές είναι το νερό που πίνετε!


Μάθετε εάν το νερό που πίνετε είναι μολυσμένο η όχι με τον αναλυτή καταλληλόλητας νερού που κοστίζει μόλις 45 ευρώ.

Σύμφωνα με τις στατιστικές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το 80% των ασθενειών και το 50% των καρκίνων σχετίζονται με το νερό που πίνουμε.
Για να αποφύγουμε τέτοια προβλήματα και να προφυλάξουμε την υγεία μας είναι ανάγκη να ελέγχουμε το νερό που πίνουμε για το εάν είναι μολυσμένο ή όχι.

Ο αναλυτής καταλληλότητας νερού είναι ένα όργανο που ελέγχει την πυκνότητα των τοξικών στοιχείων που τυχόν περιλαμβάνονται στο νερό ενώ τα αποτελέσματα του τεστ λαμβάνονται από τον χρήστη αμέσως και εμφανίζονται στην οθόνη του οργάνου.

Με μόλις 45 ευρώ λοιπόν ο καταναλωτής μπορεί να τσεκάρει γρήγορα και εύκολα την ποιότητα του νερού αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους κατασκευασμένους για ειδικούς σκοπούς μεγάλους αναλυτές ποιότητας.


Αυτός είναι ο αναλυτής καταλληλοτητας νερού
Αυτός είναι ο αναλυτής καταλληλοτητας νερού

ΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ:

- Μικροοργανισμούς (μικρόβια, ιούς, βακτήρια)
- Τοξικά χημικά
- Βαρέα μέταλλα όπως κυάνιο, αρσενικό, υδράργυρο, μόλυβδο, βιομηχανικές τοξίνες
- Συγκέντρωση ιόντων

Στο video που ακολουθεί η εκπρόσωπος της εταιρείας που εισάγει τον αναλυτή καταλληλότητας νερού, Χριστίνα Βρεχοπούλου, μας εκανε επίδειξη των δυνατοτήτων του συγκεκριμένου οργάνου και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Δείτε τι ένδειξη είχαμε στο νερό τρης βρύσης, στο νερό πλούσιο σε άλατα αλλά και στο νερό με έντονες ποσότητες χλωρίου.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...