Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ανδραβίδα: Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Αεροδρομίου (Νεότερη ενημέρωση 15:50)


Ανδραβίδα: Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Αεροδρομίου (Νεότερη ενημέρωση 15:50)Τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν οδηγό δικύκλου συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου στην Ανδραβίδα.
Ανδραβίδα: Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Αεροδρομίου (Νεότερη ενημέρωση 15:50)Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr από την 117 Π.Μ.
Νεότερη ενημέρωση 13:00
Το κράνος έσωσε τη ζωή του σμηνίτη που τραυματίστηκε στο τροχαίο σήμερα το πρωί στη διασταύρωση Αεροδρομίου στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου. Ασθενοφόρο της 117 Π.Μ. τον μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο Πύργου, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr οι γιατροί έχουν διαγνώσει κατάγματα.
Το μηχανάκι που οδηγούσε ο αναβάτης παρασύρθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες από διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στη διασταύρωση. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά για το συμβάν.
Νεότερη ενημέρωση 15:50
Σύμφωνα με την Τροχαία Αμαλιάδας ο οδηγός του δικύκλου είναι 51χρονος υποσμηναγός, ενώ 34 ετών είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου. Ο 51χρονος φέρει κατάγματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.
ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...