Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πόλεμος των συνδέσμων θα έχει νεκρούς

Ο πόλεμος των συνδέσμων θα έχει νεκρούςΗ ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί ότι θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα

Μαχαιρώματα σε προσυμφωνημένα «ραντεβού», μολότοφ σε πούλμαν που μεταφέρουν οργανωμένους οπαδούς, ακόμη και μάχες με καλάσνικοφ ανάμεσα σε μέλη διαφορετικών συνδέσμων.

Ανελέητος παραμένει ο πόλεμος μεταξύ των οπαδών διαφορετικού ποδοσφαιρικού φρονήματος στην Ελλάδα. Η δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάρτιο του 2007 στη Λ. Λαυρίου, δεν έγινε μάθημα για τους φανατικούς που εξακολουθούν απτόητοι την επικίνδυνη δράση τους. Κοντά πέντε χρόνια μετά, οι επιθέσεις γίνονται όλο και πιο βίαιες και προσωπικές, όπως στην περίπτωση της αιματηρής συμπλοκής στα Α. Πετράλωνα, όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα, από τα οποία τα δύο με μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιά.

«Από θαύμα δεν θρηνούμε ήδη κι άλλα θύματα της αθλητικής βίας», σημειώνουν στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» οι αξιωματικοί του αρμόδιου Τμήματος της ΕΛ.ΑΣ. και αποκαλύπτουν ότι οι αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ελάχιστες σε σχέση με αυτές που πραγματικά συμβαίνουν.

Στο βωμό του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας, οι χούλιγκαν βαράνε «στο ψαχνό», αγνοώντας ανθρώπινες ζωές και νόμους. Την ίδια στιγμή, σύνδεσμοι των ομάδων που θα έπρεπε να έχουν κλείσει από το 2008, παραμένουν ανοιχτοί και αποτελούν δεξαμενές ατόμων με παραβατική συμπεριφορά. «Φρένο» στη δράση τους φιλοδοξεί να θέσει το νομοσχέδιο που πρόκειται εντός του μήνα να κατατεθεί στη Βουλή.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...