Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για σήμερα 1/9/11

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για αύριοΟ καιρός σε όλες τις περιοχές της χώρας

Γενικά αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός ενώ αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος , τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις απογευματινές και μεσημβρινές ώρες με πιθανότητα να βρέξει παροδικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Ομοίως, στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες .Πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής υπάρχει στη νότια Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και νότια βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Δείτε την πρόγνωση του καιρού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας 
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...