Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Μ. (19 ΕΤΩΝ)



Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ AMBER ALERT


ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Μ. (19 ΕΤΩΝ)



Στις 20/9/2011 στις 9:00 το πρωί εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ραφήνας, ο Βασίλης, 19 ετών. Ο Βασίλης έχει ύψος 1.60 εκ, είναι 58 κιλά, είναι μελαχρινός με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κοντομάνικη ριγέ μπλούζα, μπλε βερμούδα, αθλητικά παπούτσια και κρατούσε κόκκινη σχολική τσάντα.

Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την φροντίδα του εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισής του. Εξαιτίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κρίθηκε σκόπιμο να μην αναφερθούν τα πλήρη στοιχεία του Βασίλη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

§                     Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.

§                     Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Missing Children Europe.

§                     Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών    (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από      160             χώρες.

§                     Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information)             των Ηνωμένων Εθνών.

§                     Είναι αναγνωρισμένος Μ.Κ.Ο. με συμβουλευτικό ρόλο στο ECOSOC (Economic and Social     Council) των Ηνωμένων Εθνών

§                     Είναι μέλος στο διεθνές site για τις εξαφανίσεις ανηλίκων www.missingkids.com


§                     Είναι μέλος στην EFSC (European Federation for Street Children).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...