Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε ληστεία 20.000 ευρώ στο Βόλο


Πληροφορίες για την ανάληψη από το θύμα είχε δώσει τραπεζικός υπάλληλος

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Βόλου η ληστεία που είχε γίνει στην περιοχή της Νεάπολης Βόλου, στις 10 Οκτωβρίου του 2011 από δύο κουκουλοφόρους και έναν τρίτο συνεργό τους, παίρνοντας μαζί τους "λεία" 20.000 € από 50χρονο που είχε κάνει ανάληψη από την Πανελλήνια Τράπεζα λίγη ώρα νωρίτερα.

Οι δυο δράστες που φορούσαν χειρουργικές μάσκες είχαν επιτεθεί έξω από την οικία του στον 51χρονο και αφού τον χτύπησαν του πήραν το ποσό που είχε κάνει ανάληψη. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Ασφάλειας Βόλου πρόκειται για τρεις δράστες που έχουν εντοπιστεί, ενώ ο τέταρτος αναζητείται. Κανείς δεν έχει συλληφθεί αφού έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Τις πληροφορίες προς τους συνεργούς του για την ανάληψη του ποσού από την συγκεκριμένη τράπεζα είχε δώσει ο τέταρτος φερόμενος ως δράστης που είναι υπάλληλος της συγκεκριμένης τράπεζας ο οποίος μάλιστα είχε ειδοποιηθεί λίγες μέρες πριν από τον άτυχο 51χρονο.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...