Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Φοροδάνεια για τις έκτακτες εισφορές



Και άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών
Κάποτε είχαμε τα διακοποδάνειοα, με τα οποία δανειζόμασταν αλόγιστα για καλοκαίρια στη Μύκονο και χειμώνες στο Άσπεν.
Οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί και τώρα, όχι μόνο αυτά δεν υπάρχουν πια για το μέσο Έλληνα, αλλά πλέον ψάχνουμε χρήματα για να πληρώσουμε τα αλλεπάλληλα χαράτσια, που επιβάλλονται κάθε εβδομάδα.
Στο... πνεύμα των καιρών, οι ελληνικές τράπεζες χορηγούν ειδικά δάνεια, προκειμένου να διευκολύνουν την αποπληρωμή των έκτακτων εισφορών, αλλά και του τέλους στα ακίνητα. Τα δάνεια προσφέρονται σε κυμαινόμενα επιτόκια, ενώ η αποπληρωμή τους μπορεί να φθάσει έως και τα πέντε χρόνια.
Παράλληλα, τα “φοροδάνεια” επιτρέπουν στους φορολογούμενους με την αποπληρωμή των εισφορών, να εκμεταλλευθούν μια μείωση της τάξεως του 5%, που προσφέρεται από το Δημόσιο με την εφάπαξ αποπληρωμή.
Μάλιστα, στη διάθεση των καταναλωτών είναι και οι πιστωτικές κάρτες, με την οποία οι οφειλέτες μπορούν να "σπάσουν" την κάθε δόση των έκτακτων εισφορών, σε επιπλέον άτοκες δόσεις.
Προσοχή, όμως ! Να θυμάστε ότι πρέπει να αποπληρώνετε την κάρτα σας στην ώρα της. Αλλιώς, θα επιβαρύνεστε με πολύ υψηλότερο επιτόκιο (έως και 18%) της μηνιαίας προσαύξησης του 1%, που επιβάλλει η εφορία.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...