Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή στη Λαμία


Άγριο ξύλο σε σχολική εκδρομή στη Λαμία
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η σχολική βία στην πόλη της Λαμίας, ύστερα και από τη νέα, σοβαρή επίθεση που δέχτηκε μαθητής σε σχολική εκδρομή.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το βίαιο περιστατικό έλαβε χώρα κατά της διάρκεια εκδρομής του 1ου και 4ου Γυμνασίου στο τοπικό γήπεδο.

Όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 15-20 μαθητές του 4ου Γυμνασίου, επιτέθηκαν σε πέντε μαθητές του 1ου Γυμνασίου που καθόντουσαν στις κερκίδες.

Η αγριότητα της επίθεσης ήταν τέτοια, που ένας από τους πέντε μαθητές, δέχθηκε ακόμα και χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο Σύλλογος γονέων επισκέφθηκε και τους δυο γυμνασιάρχες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς θα πάνε και στον Εισαγγελέα για να καταθέσουν μηνύσεις.

Πηγή:Protothema.gr
«Απειλούν τα παιδιά μας μέσα από το Facebook γράφοντας ότι θα τα περιμένουν να τα δείρουν έξω από το σχολείο, ή στην πλατεία έξω από το φροντιστήριο. Για πρώτη φορά ο γιος μου ζήτησε σε αυτή την ηλικία να τον πηγαίνουμε και να τον παίρνουμε από το σχολείο. Έχουν τρομοκρατήσει τα παιδιά και κανείς δεν κάνει τίποτα», ανέφερε μια τρομοκρατημένη μητέρα στο lamiareport.gr.

«Αν δε γίνει κάτι άμεσα θα έχουμε "Αλεξ" και στη Λαμία», ανάφερε άλλος ένας ανήσυχος γονιός.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...