Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Αποφυλακίστηκε ο αστυνομικός Βασίλης Σαραλιώτης



Αποφυλακίστηκε ο αστυνομικός Βασίλης Σαραλιώτης Αποφυλακίστηκε σήμερα με περιοριστικούς όρους, ύστερα από απόφαση του πενταμελούς Εφετείου της Λαμίας, ο Βασίλης Σαραλιώτης, ο δεύτερος αστυνομικός που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.


Οι δικαστές, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, έκαναν δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής του Βασ. Σαραλιώτη υπό τον όρο να παραμένει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του που είναι η Δράμα.

Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, λόγους υγείας του πατέρα του, αλλά και οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η οικογένειά του.

Για την ίδια υπόθεση, όπως είναι γνωστό, έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ο ειδικός φρουρός Επαμεινώντας Κορκονέας, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονίας από πρόθεση με άμεσο δόλο , χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης καταδίκης τους και αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό ο Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.

Πηγή:Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...