Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Έκρηξη με ένα νεκρό σε διαμέρισμα


Έκρηξη με ένα νεκρό σε διαμέρισμαΤο θύμα, κουρδικής καταγωγής, πιθανότατα να κατασκεύαζε βόμβα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 23:10 το βράδυ στην οδό Υψηλάντου 27 στην περιοχή Τριανδρία της Θεσσαλονίκης σε υπόγειο διαμέρισμα.

Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν άνδρας, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος διαμελίστηκε. Το θύμα, 33 ετών,  ονομαζόταν Μεχμέντ Αϊντίν Αλί και βρισκόταν στην Ελλάδα με άδεια παραμονής που είχε εκδοθεί από το Τμήμα Αλλοδαπών Αττικής. Διέμενε στο συγκεκριμένο κατάστημα από τον Μάρτιο του 2010. Σύμφωνα μάλιστα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για φίλο ζευγαριού Τούρκων υπηκόων, οι οποίοι είχαν στο παρελθόν αναζητηθεί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η γυναίκα συνελήφθη, βάση διεθνούς εντάλματος από τη Γερμανική αστυνομία για τρομοκρατία. Η σύλληψη της έγινε έπειτα από πληροφορίες που έδωσε η τουρκική αστυνομία στις ελληνικές αρχές, οι οποίες την συνέλαβαν μαζί με το φίλο της για κατοχή πλαστών διαβατηρίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που έχουν οι αρχές ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, το θύμα πιθανότατα να κατασκεύαζε εκρηκτικό μηχανισμό.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...