Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ανδραβίδα: "Μοιραία" οι επιστροφή για τρεις "κλεφτάκους"


Ανδραβίδα: Το στόχο τους ήθελαν πάση θυσία να πετύχουν τρεις νεαροί ΡΟΜΑ τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ανδραβίδα, όμως αυτό τους στοίχισε με μία σύλληψη.


Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι τρεις νεαροί ηλικίας 16, 17 και 18 ετών πήγαν να κλέψουν μέσα στην πόλη το αυτοκίνητο ενός 41χρονου. Το παραβίασαν, έκοψαν τα καλώδια και την ώρα που ήταν έτοιμοι να το θέσουν σε λειτουργία, ο ιδιοκτήτης του, τους αντελήφθη και άρχισε να φωνάζει. Αυτό τους έκανε να τραπούν σε φυγή.

Οι άνδρες της ΟΕΠΤΑ Α.Δ. Ηλείας που περιπολούσαν στο σημείο, άκουσαν τις φωνές μέσα στη νύχτα και κινήθηκαν προς τα εκεί. Οι δράστες πριν περάσει καλά – καλά ένα δεκάλεπτο από την πρώτη απόπειρα, επέστρεψαν για να συνεχίσουν το έργο τους.

Οι άνδρες της ΟΕΠΤΑ, όμως που τους είχαν δει να κινούνται, τους έπιασαν ενώ προσπαθούσαν να κρυφτούν πίσω από άλλο αυτοκίνητο. Με συνοπτικές διαδικασίες τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα περαιτέρω.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...