Στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου - Προσαγωγές και συλλήψεις


Στα ίχνη σπείρας διαρρηκτών η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου - Προσαγωγές και συλλήψειςΕπιχείρηση με την παρουσία Εισαγγελέα στήθηκε το πρωί από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, για έλεγχο μετά από πληροφορίες
που αφορούσαν σε ύποπτο άτομο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Έτσι λίγο πριν από τις δώδεκα το μεσημέρι οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι αλλοδαπής – υπηκόου Αλβανίας και όπως φαίνεται οι πληροφορίες που είχαν επιβεβαιώθηκαν. Εκεί βρέθηκα τρεις φορητοί υπολογιστές, από τους οποίους ο ένας εξακριβώθηκε πως πρόκειται για αντικείμενο που εκλάπη πριν από λίγες ημέρες από διαμέρισμα που διέρρηξαν άγνωστοι με τη μέθοδο της θραύσης του αφαλού.
Κατά την προανακριτική διαδικασία, τα στοιχεία που προέκυψαν οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε δεύτερη νομότυπη έρευνα σε άλλο σπίτι, επίσης σε κεντρικό σημείο του Πύργου. Ο 30χρονος έλληνας που διέμενε εκεί βρέθηκε να κατέχει ένα ακόμα κλεμμένο λαπτοπ, καθώς επίσης έναν κόφτη και ένα πιστόλι που με αμπούλα πεπιεσμένου αέρα εκτοξεύει μεταλλικά σφαιρίδια.
Οι Αρχές εξετάζουν την εμπλοκή της γυναίκας και του άντρα καθώς και άλλων ατόμων σε υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων στον Πύργο. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ ο άντρας κρατείται λόγω της οπλοκατοχής.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ