Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Γερμανικοί FT: "O Παπανδρέου σκοπεύει να παραιτηθεί"

Πώς αντιδρά η κυβέρνηση στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Με απόλυτα κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε το γραφείο του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των «Financial Times», σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός είπε δύο φορές, σε συνεργάτες του, ότι προτίθεται να παραιτηθεί.

Από το γραφείο του κ. Παπανδρέου έγινε γνωστό ότι οι συνεργάτες του που επικοινώνησαν με τους συντάκτες του δημοσιεύματος, τους ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι: «αυτά που σας πληροφόρησαν είναι σκουπίδια».

Στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση οι Financial Times Deutschland αναφέρουν τα σενάρια περί παραίτησης Παπανδρέου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή τη φορά μπορεί να μην μπλοφάρει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός έχει κουραστεί προκειμένου να αποτρέψει την χρεοκοπία της χώρας και σε αυτή την κούραση συμβάλει και το γεγονός ότι χιλιάδες πολίτες αντιστέκονται στα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για εκμυστηρεύσεις του πρωθυπουργού σε στενούς του συνεργάτες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ότι μπορεί και να παραιτηθεί. Μάλιστα, φέρεται να έχει κάνει τη συγκεκριμένη νύξη τουλάχιστον δύο φορές, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτα.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...