Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εκτακτο υπουργικό το απόγευμα - Πληροφορίες για παρέμβαση κορυφαίων υπουργών


Εκτακτο υπουργικό το απόγευμα - Πληροφορίες για παρέμβαση κορυφαίων υπουργών Εκρηκτικές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, καθολικό αίτημα για εκλογές εκ μέρους της αντιπολίτευσης και δυσπιστία στους ευρωπαϊκους εταίρους
και αξιωματούχους που βαθμηδόν έφθασε τα όρια της αποδοκιμασίας ενεργοποίησε η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.

Ηδη η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της ενώ επιστολή στον Πρωθυπουργό απέστειλε και η Ευα Καϊλή ζητώντας κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής για και εγκατάλειψη του σχεδίου για δημοψήφισμα.

Την ίδια στιγμή κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ παίρνουν σταδιακά αποστάσεις από την προοπτική δημοψηφίσματος.

Πηγές προσκείμενες στον - νοσηλευόμενο στην Κεντρική Κλινική Αθηνών - αντιπρόεδρο της κυβέρνησης άφηναν να εννοηθεί ότι ο κ. Βενιζέλος δεν ήταν ενήμερος για την απόφαση δημοψηφίσματος.

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζήτησε η Βάσω Παπανδρέου, ενώ δηλώσεις με τις οποίες θεωρεί "λάθος" το δημοψήφισμα έχει κάνει και ο Ανδρέας Λοβέρδος που σχεδιάζει να τοποθετηθεί επισήμως στην έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει στις 6 το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ethnos.gr
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...