Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Φαβορί το «Μάντσεστερ», ντέρμπι στο Νιούκαστλ


Γιουνάιτεντ και Σίτι θα προσπαθήσουν να λύσουν τα όποια αινίγματα τους θέσουν η Σάντερλαντ και η ΚΠΡ και να συνεχίσουν ακάθεκτες την πορεία τους στη μάχη για την κατάκτηση της Premiership,
ενώ στο Νιούκαστλ, η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Έβερτον, σε μια κόντρα που αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη.



Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί τη Σάντερλαντ και έχει ως μόνο στόχο τη νίκη, η οποία εκτός της τεράστιας βαθμολογικής της σημασίας, θα τη βοηθήσει να αποδείξει πως έχει αφήσει μια και καλή πίσω την εντός έδρας συντριβή (6-1) από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το πάθημα φαίνεται πως έγινε μάθημα για τους ποδοσφαιριστές του Φέργκιουσον, ο οποίος στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις είδε την ομάδα του να κερδίζει, χωρίς, μάλιστα να δέχεται κάποιο τέρμα. Η Σάντερλαντ, από την άλλη πλευρά, είναι μια ομάδα με καλό υλικό που, όμως, δεν έχει ως τώρα τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Σκοράρει συνεχώς , αν και μετρά μόλις δύο νίκες στους τελευταίους επτά αγώνες της και σ’ αυτούς δε δέχτηκε γκολ. Διαφορετικά δύσκολα το γυρίζει. Το over αποτελεί καλή περίπτωση και είναι σημείο στο οποίο αξίζει να ρισκάρει κανείς για να πάει ταμείο.



Η Σίτι του Μαντσίνι, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται στην έδρα της ΚΠΡ. Οι «πολίτες» παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς σε 10 αναμετρήσεις, διατηρούν την καλύτερη επίθεση, με μέσο όρο το εντυπωσιακό 4 γκολ ανά αγώνα. Με πολλά αμυντικά κενά παρουσιάζεται η ΚΠΡ, η οποία, έχει κερδίσει μόλις έναν αγώνα από τους εννιά τελευταίους που έχει δώσει στην έδρα της. Ο αγώνας θα ανοίξει, αν οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν ένα γρήγορο τέρμα και το over είναι εξαιρετικά πιθανό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ενισχύεται από το γεγονός ότι απέναντι τους οι παίκτες του Μαντσίνι θα βρουν αφενός μία ασθενή άμυνα, αφετέρου εκτός έδρας νικούν σκοράροντας τουλάχιστον τρεις φορές.



Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια που περιλαμβάνει το σαββατιάτικο κουπόνι είναι αυτό ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Έβερτον. Θα έλεγε κανείς πως οι γηπεδούχοι έχουν προς το παρόν υπερβάλλει εαυτούς με την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα. Δεκατρείς είναι πλέον οι αγωνιστικές, κατά τις οποίες δεν έχουν ηττηθεί, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Η Έβερτον του Μόγες, από την άλλη πλευρά, παρά το άσχημο ξεκίνημά της, ταξιδεύει στο Νιούκαστλ με οδηγό την περσινή της επικράτηση εκεί, την πρώτη μετά από οχτώ αγώνες στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Το ματς αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και η ισοπαλία αν και ενέχει αρκετή δόση ρίσκου, θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή επιλογή. Μαζί με την ισοπαλία, καλή επιλογή και το goal-goal, συνυπολογίζοντας ότι η Έβερτον δέχεται γκολ τις εφτά τελευταίες αγωνιστικές.
 KATERINA BITITSIOU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...