Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο που μετέφερε φιλάθλους

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Προοδευτική - Καλαμάτα

Δεκαπέντε λεπτά πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Προοδευτική – Καλαμάτα, ομάδα φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες προκάλεσαν με πέτρες, φθορές σε λεωφορείο που μετέφερε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έξω από το γήπεδο της Προοδευτικής στη Νίκαια.

Μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, εκατό περίπου φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν κατά ομάδες στις αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες, φωτοβολίδες και ξύλα.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις συνελήφθησαν δεκατέσσερα άτομα. Με προφορική εντολή του Προϊσταμένου Εισαγγελίας Πειραιά οι εννέα από τους συλληφθέντες οι οποίοι είναι ανήλικοι αφέθησαν ελεύθεροι.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες ηλικίας δεκαοκτώ έως είκοσι ενός ετών θα οδηγηθούν αύριο, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, διατάραξης ειρήνης πολιτών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς καθώς και παράβαση των Ν. αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί όπλων.

Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...