Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Καυκανιά Ολυμπίας: "Λαμπάδιασαν" δύο ηλικιωμένοι σε αλλαγή φιάλης υγραερίου (video)


Καυκανιά Ολυμπίας: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 86χρονος από την Καυκανιά, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι και η 78χρονη σύζυγός του, όταν σε αλλαγή φιάλης υγραερίου στην
Καυκανιά Ολυμπίας: κουζίνα του σπιτιού τους, υπήρξε διαρροή και ανάφλεξη.
Ανάστατοι οι κάτοικοι της Καυκανιάς μετά το περιστατικό.Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν στην κουζίνα και η σύζυγος μαγείρευε, όταν τελείωσε το γκάζι. Φώναξε τον άντρα της για να αλλάξει τη φιάλη, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και λόγω διαρροής, υπήρξε ανάφλεξη.
Ο ηλικιωμένος τυλίχθηκε στις φλόγες και προσπαθούσε να γλιτώσει, ενώ και η σύζυγός του από την ανάφλεξη υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Τις κραυγές πόνου, άκουσαν οι γείτονες και πιο ψύχραιμος ο γιος του προέδρου του χωριού, Γιάννης Ρηγόπουλος, έτρεξε να βοηθήσει, μαζί με την ηλικιωμένη έβγαλαν από το σπίτι τον 86χρονο και του έβγαλαν τα ρούχα που καιγόντουσαν πάνω του.
Ο ίδιος έχει υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα από τη μέση και πάνω. Άμεσα κλήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η φωτιά σβήστηκε από τους πυροσβέστες, ενώ το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Έως το απόγευμα της Πέμπτης ο 86χρονος βρισκόταν σε κλίνη δίπλα στα «επείγοντα» διασωληνωμένος ενώ αναζητείται διαθέσιμη κλίνη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην ευρύτερη περιοχή.
ilialive.gr

Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...